• ‘Ik ben altijd op zoek naar het verhaal achter de antwoorden.’

Interviewer.

Tijdens mijn interviews voor zowel radio, tv als magazines ben ik altijd op zoek naar het verhaal achter de antwoorden. Ik ben onbevooroordeeld en oprecht geïnteresseerd in de persoon tegenover me.

Na een jarenlange carrière bij onder meer de VARA, de KRO en RTVNH werk ik tegenwoordig bij MAX en presenteer elke zondagmiddag tussen 12-14 uur samen met Carrie ten Napel het NPO Radio 1 programma ‘De Perstribune’, waarin we persoonlijke gesprekken voeren met mensen uit de media- en sportwereld.

Daarnaast schrijf ik voor diverse bladen zoals de JAN en het MAX Magazine.

Al jaren ben ik presentator van diverse programma’s op NPO radio 1, zoals ‘Vroege Vogels’, ‘Twee Dingen’ en tegenwoordig ‘De Perstribune’.

Ook tijdens congressen interview ik regelmatig sprekers, zoals hier Elco Brinkman, voormalig politicus en voorman van Bouwend Nederland.

Door mensen te vragen naar persoonlijke drijfveren en ervaringen, wordt hun verhaal beeldend en beklijft het meer.

Voor JAN Magazine schrijf ik themaportretten over zeer uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast interview ik voor het MAX Magazine BN-ers over hun jeugd en werk.

Opdrachtgevers.

Reacties van opdrachtgevers

De kracht van Margreet is dat ze exact de vragen weet te stellen die in het publiek leven en bovendien goed doorvraagt. Als het nodig is geeft ze het gesprek op een nette en humoristische manier een andere wending. Ze is prikkelend en open. Daarnaast is Margreet een heel fijn persoon om mee samen te werken, zowel in de voorbereiding als op de avond zelf.

Margreet heeft ons jubileumcongres op vriendelijke én pittige wijze geleid. Voor het publiek een echte gastvrouw, voor de sprekers een interviewer met kennis van zaken. Voor mij als organisator heerlijk om met zo’n vakvrouw te werken: goed voorbereid, to the point en professioneel.

Margreet is een enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid. Wij hebben haar ervaren als een betrokken en professionele dagvoorzitter en discussieleider. Ze denkt mee over de vorm van discussies, bereidt zich goed voor en verdiept zich in de materie waardoor er een heldere lijn ontstaat en de boodschap duidelijk overkomt. Met veel plezier hebben wij met haar samengewerkt tijdens onze relatiedag.

Margreet weet een discussie in goede banen te leiden door op een prettige toon scherpe vragen te stellen, snel te kunnen schakelen en in te haken op wat er gezegd wordt, zonder de essentie van het vraagstuk te verliezen.

Margreet bereidt zich vakkundig voor. Ze weet precies de goede, kritische en scherpe vragen te stellen. Ze is snel en doortastend, zonder drammerig over te komen. Margreet is een zeer ervaren gespreksleidster, maar vooral ook een hele leuke, enthousiaste vrouw. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij was om met haar samen te werken.

Modereren is een vak, en Margreet beheerst dat vak als geen ander. Vanuit haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er nodig is om het beste in haar gasten naar boven te halen. Dit leidt tot boeiende en bijzondere gesprekken van hoge kwaliteit, geleid onder een ijzersterke regie. Dankzij haar professionele, daadkrachtige en betrokken werkwijze, is het een groot plezier met Margreet samen te werken.

Contact.

Wilt u meer weten over mijn inzetbaarheid of meer informatie over mijn werkwijze? Stuur dan een e-mail naar margreet@margreetreijntjes.nl of bel mij op +31 6 28877447.

© Copyright 2017 - Margreet Reijntjes