• ‘Graag deel ik tijdens mijn trainingen de kennis en ervaring die ik heb opgedaan’

Mediatrainer.

Voor veel mensen is het spannend om te worden geïnterviewd of een presentatie te geven. Een goede voorbereiding op zo’n gesprek of toespraak neemt veel stress weg. Tijdens de mediatraining laat ik deelnemers nadenken over hun verhaal; wat wil je precies vertellen en hoe kun je dat helder overbrengen. Ben je ook voorbereid op eventuele kritiekpunten, kun je die goed pareren en heb je aansprekende voorbeelden die je boodschap versterken?

In mijn carrière heb ik inmiddels duizenden mensen geïnterviewd. Graag deel ik tijdens mijn trainingen de kennis en ervaring die ik daarbij heb opgedaan en bespreek de belangrijkste do’s and don’ts van een (media)optreden.

Vast onderdeel van mijn mediatrainingen zijn oefenoptredens voor de camera; hierdoor wordt veel koudwatervrees weggenomen en de individuele verbeterpunten zichtbaar.

Tijdens de mediatraining bespreken we de werkwijze van journalisten. Ik benadruk dat ze niet ‘de vijand’ zijn, maar dat alle partijen gebaat zijn bij een helder interview.

De deelnemers aan de mediatraining leg ik uit dat een geslaagd (media)optreden staat of valt met het overbrengen van een authentieke boodschap.

Foto: Annick Elzenga

Door beter te begrijpen wat er van u als spreker wordt verwacht, voelt u zich meer ontspannen.

Foto: Annick Elzenga

Opdrachtgevers.

Reacties van opdrachtgevers

De kracht van Margreet is dat ze exact de vragen weet te stellen die in het publiek leven en bovendien goed doorvraagt. Als het nodig is geeft ze het gesprek op een nette en humoristische manier een andere wending. Ze is prikkelend en open. Daarnaast is Margreet een heel fijn persoon om mee samen te werken, zowel in de voorbereiding als op de avond zelf.

Margreet heeft ons jubileumcongres op vriendelijke én pittige wijze geleid. Voor het publiek een echte gastvrouw, voor de sprekers een interviewer met kennis van zaken. Voor mij als organisator heerlijk om met zo’n vakvrouw te werken: goed voorbereid, to the point en professioneel.

Margreet is een enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid. Wij hebben haar ervaren als een betrokken en professionele dagvoorzitter en discussieleider. Ze denkt mee over de vorm van discussies, bereidt zich goed voor en verdiept zich in de materie waardoor er een heldere lijn ontstaat en de boodschap duidelijk overkomt. Met veel plezier hebben wij met haar samengewerkt tijdens onze relatiedag.

Margreet weet een discussie in goede banen te leiden door op een prettige toon scherpe vragen te stellen, snel te kunnen schakelen en in te haken op wat er gezegd wordt, zonder de essentie van het vraagstuk te verliezen.

Margreet bereidt zich vakkundig voor. Ze weet precies de goede, kritische en scherpe vragen te stellen. Ze is snel en doortastend, zonder drammerig over te komen. Margreet is een zeer ervaren gespreksleidster, maar vooral ook een hele leuke, enthousiaste vrouw. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij was om met haar samen te werken.

Modereren is een vak, en Margreet beheerst dat vak als geen ander. Vanuit haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er nodig is om het beste in haar gasten naar boven te halen. Dit leidt tot boeiende en bijzondere gesprekken van hoge kwaliteit, geleid onder een ijzersterke regie. Dankzij haar professionele, daadkrachtige en betrokken werkwijze, is het een groot plezier met Margreet samen te werken.

Contact.

Wilt u meer weten over mijn inzetbaarheid of meer informatie over mijn werkwijze? Stuur dan een e-mail naar margreet@margreetreijntjes.nl.

© Copyright 2017 - Margreet Reijntjes